Ferestrele  pot fi echipate cu diferite tipuri de sticlă, care oferă beneficii multiple în termeni de izolație termică și fonică superioare, economie de energie semnificativă și confort general crescut.

Sticla LowE
Sticla Control Solar
Sticla ornament
Sticla laminata
Sticla stopsol bronz
Sticla termoizolantă Low e  care este recunoscută pentru proprietățile sale excelente in ceea ce priveste reducerea pierderilor decaldura din locuinta  in timpul sezonului rece.

Sticla Control Solar îmbină avantajele sticleIi  LowE cu cele ale unei sticle reflexive: vara oferă o protecţie solară ridicată reducând efectul de seră în interiorul locuinţei, în timp ce iarna işi păstrează calităţile de izolaţie termică.

Sticla laminată (duplex) de siguranţă este formată din două foi de sticlă lipite printr-un strat sau mai multe de răşină transparent(Polivinil butiral)

Avantajul principal al acestui tip de sticlă este cel de antiefractie,precum si cel de creştere a gradului de siguranţă prin reducerea riscului de accidente (nu permite desprinderea de cioburi în cazul spargerii).

În plus, sticla duplex oferă cea mai buna izolaţie fonică  comparativ cu  toate celelalte tipuri de sticlă.

Sticla ornament are ca rol principal păstrarea intimităţii in locuinta.

Are un factor bun de transmisie luminoasă şi permite o iluminare mai bună a încăperii decât în cazul utilizării sticlei reflexive.

Sticla reflexiva(stopsol bronz)
Sticla reflexiva se utilizeaza in special in scopul reducerii cantitatii de caldura provenita din radiatia solara, asigurand in acelasi timp un nivel ridicat de transmisie luminoasa si intimitate pe parcursul zilei.