Day night

O versiune eleganta si moderna de sisteme de umbrire, cu care venim in intampinarea clientilor, o constituie roletele din diferite materiale, care se pot atasa fie pe perete, fie pe rama ferestrei si in functie de tipul de roleta Day&Night pot avea tambur(Premier,Expert sau Optima),  sau caseta si profile de ghidare(Collete Plus).

Sistemul de rulare a panzei este actionat prin intermediul unui lantisor, iar avantajele acestei metode sunt urmatoarele:

 • sunt confectionate din materiale textile a caror culoare si textura se poate usor asorta camerei din care urmeaza sa faca parte. Sunt decorative si aduc un plus de personalitate camerei
 • se pot igieniza usor, fara sa necesite solutii complicate sau manevre dificil de realizat
 • reglarea cantitatii de lumina ( si implicit caldura ) care patrunde in camera se face prin dimensionarea inaltimii la care este coborata roleta, dar si prin modul de amplasare al panzei pe roleta.

Jaluzelele verticale

Jaluzelele verticale sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.

Gama variata de modele si de culori permite diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant. Noua colectie de stofe surprinde placut prin varietate si culoare. O noutate absoluta este stofa care nu permite trecerea luminii (black out).

Toate stofele sunt tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim.

Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de actionare. Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console pe perete..

Jaluzele orizontale din aluminiu

Jaluzele orizontale din aluminiu ocupa un loc important in amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale ofera protectie impotriva caldurii si, in acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Diversitatea modelelor si a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioara. Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie intretinerea usoara si montajul simplu.

. Acestea se evidentiaza prin designul lor si prin durata de utilizare indelungata. In proiectarea acestui tip de jaluzele a fost pus accentul pe integrarea perfecta a jaluzelei cu fereastra. Atentia deosebita acordata detaliilor a permis ca jaluzelele sa se armonizeze perfect cu ferestrele pe care suntmontate.
Mecanismul de actionare a jaluzelelor orizontale ISSO le fac usor de utilizat, iar montajul este rapid. Puteti alege care dintre jaluzelele ISSO se potriveste nevoilor dumneavoastra in functie de modalitatea de actionare. Puteti decide sa utilizati jaluzele actionate cu snur sau puteti opta pentru jaluzele actionate cu lantisor.

Obloanele din aluminiu

Indiferent de modelul ales(dintr-un canat sau doua canate,lamele fixe sau mobile, cu toc normal sau de renovare) obloanele din aluminiu au maxima rezistenta si stabilitate,gratie profilelor din aluminiu,feroneriei si accesoriilor de foarte buna calitate.
Actionarea acestora se face  manual si se pot realize la dimensiunile solicitate de catre client.

Avantajele obloanelor:
-mentin racoarea pe parcursul verii si confera protectie in timpul iernii;
-reprezinta o solutie eleganta de-a va proteja impotriva intemperiilor(ploaie,vant,praf);
-izolare fonica;
-intimitate sporita si rol antiefractie;
-gama variata de culori;

Glafuri interioare și exterioare

Glafurile au atât rol de protecţie, cât şi funcţie estetică, definitivând practic fereastra şi chiar îmbunătăţind aspectul faţadei, în cazul glafurilor de exterior.

Glafurile sunt disponibile în diferite nuanţe, de la alb si maro până la imitaţie de lemn.

 Glafurile exterioare din aluminiu sunt rezistente la intemperii si sunt uşor de întreţinut.La exterior recomandam pervazele din aluminiu, vopsite in camp electrostatic, cu o rezistenta sporita la razele ultraviolete, inghet si socuri mecanice.

Dimensiuni existente: 110 mm, 150 mm, 210 mm, 250 mm, 300 mm latime .

Plase Insecte

Plasa este o bariera ce face diferenta intre starea de liniste si starea de stres.

Dispunem de o gama variata de plase :

Plasele antiinsecte – care pot fi Plase fixe, Plase cu balamale, Plase Tip rulou, Plase Tip PLISSE – acestea din urma sunt foarte comode in procesul de utilizare si pot fi montate pe inaltimi de pana la 2300mm si latimi de pana la 1600mm, sunt indicate pentru usi armonice, glisante, usi de balcon. 

PLASE PE BALAMALE:

 • rama din aluminiu extrudat
 • profile vopsite in camp electrostatic
 • rezistenta sporita la actiunea UV si a factorilor climaterici
 • sita este din fibra de carbon
 • culori standard: alb si maro
 • culori extrastandard: stejar auriu, nuc,wenge si gri-antracit
 • montaj si demontaj facil pe orice tip de fereastra/usa                        
 • se curata usor

PLASE TIP RULOU:

 • prevazute cu un mecanism de strangere verticala a plasei in interioril casetei
 • carcasa, ghidajele si axul sunt din Aluminiu extrudat
 • profile vopsite in camp electrostatic
 • rezistenta sporita la actiunea UV si a factorilor climaterici
 • sita este din fibra de carbon
 • culori standard: alb si maro
 • culori extrastandard: stejar auriu,nuc,wenge si gri-antracit
 • se monteaza pe orice tip de fereastra
 • actionare pe verticala
 • se pot realiza pana la 1,5m latime si 2.m inaltime

PLASE FIXE  

 • Plasele fixe sunt recomandate pentru  ferestrele din PVC, în special cele care au montate la exterior rulouri încastrate sau aplicate și nu permit montarea altor sisteme mai complexe de protecție împotriva insectelor.
 • Datorită profilului și sitei de calitate superioară, plasele anti insecte fixe sunt foarte rezistente în timp și la intemperii.

PLASE PLISSE:

 • rama din aluminiu extrudat
 • profile vopsite in camp electrostatic
 • rezistenta sporita la actiunile UV si a factorilor climaterici
 • sita este din fibra de sticla ignifuga
 • culori standard: alb si maro
 • culori extrastandard: stejar auriu,nuc,wenge si gri-antracit
 • sistem inovator de culisare, fara pretensionare
 • fiabilitate ridicata si design deosebit
 • ghidajele sunt echipate cu perii antivant
 • se pot realiza pana la 3.2m latime si 2.4m inaltime
 • actionare pe orizontala si pe verticala
 • pot fi prevazute cu 1 sau 2 canate

Roletele textile

Roletele textile creaza in orice locuinta o atmosfera placuta si originala. Roleta textila este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai apreciat in randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului. In timp, oferta de rolete textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pietei.

Se poate opta pentru roletele textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru roletele actionate de lantisorul cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita. Pentru umbrirea completa sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii.
Toate stofele folosite pentru motarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.

Rulourile exterioare

Rulourile exterioare – compatibile cu toate tipurile de ferestre disponibile la comercializare, sunt accesorii  foarte importante pentru  locuinte, avand in vedere ca acestea confera foarte multe avantaje.

Rulourile exterioare  se potrivesc  atat  caselor cat si apartamentelor,acestea adaptandu-se  oricarui tip de design sau arhitectura,reprezentand o investitie pe termen lung in confortul locuintei dvs.

Beneficiile rulourilor exterioare:

-confera intimitate,cat si siguranta impotriva patrunderilor prin efractie;
-impiedica patrunderea razelor solare si implicit decolorarea pieselor de mobilier din interiorul locuintei;
-izolare din punct de vedere termic si fonic;
-foarte usor de intretinut;
-posibilitatea de-a avea plase mobile incorporate,plase fixe sau plase cu balamale-montale la exterior;
-gama larga de culori disponibile;
-actionare manuala(panglica/snur/manivela) sau electrica (telecomanda sau intrerupator).

Rulourile aplicate

1.Rulourile aplicate sunt cele montate la exterior,avand cutia aplicată pe fereastră. Sunt potrivite atât la clădiri noi cât și pentru renovări. Oferă posibilitatea montării plasei de tântari mobilă în cutie, acest lucru contribuind suplimentar la obţinerea unui aspect impecabil al ferestrelor dumneavoastră.

Rulourile aplicate tencuibile

2.Rulourile aplicate tencuibile-sunt rulouri aplicate pe exterior si ofera cel mai inalt grad de calitate,avand actionare manuala sau automatizata.

Acest sistem se poate monta si ulterior dupa inlocuirea tamplariei,in acest caz carcasa  ruloului este tencuibila in exterior,facand parte din arhitectura constructiei.Sistemul permite si montarea plasei(mobile) contra insectelor, in toc.

Rulourile suprapuse

3.Rulourile suprapuse:sunt rulouile care nu pot fi montate decat deasupra tamplariei si implicit impreuna cu aceasta.Sunt concepute sa fie un tot unitar cu tamplaria si va ofera protectie termica datorita carcasei izolate cu polistiren.

-casetele rulourilor pot fi finisate si potrivite la aceeasi culoare,atat cu finisajul din interior cat si cu cel din exterior.

-pot fi executate cu un singur covor de lamele(pe intreaga suprafata a ferestrei)sau cu covoare de  lamele pe fiecare canat al ferestrei ,avand caseta comuna.

Cutiile si ghidajele si lamelele sunt disponibile pe alb sau infoliate renolit!

 Opțiunile pentru culoare sunt nelimitate-pot fi acoperite toate culorile RAL.

Sprosurile

Sprosurile  denumite si baghete ornamentale, dau o nota eleganta geamului termopan si locuintei in general. Sunt cea mai buna cale prin care se poate personaliza tamplaria PVC din casa intr-o maniera eleganta si practica in acelasi timp. Datorita faptului ca sunt integrate intre cele doua straturi de sticla, ferestrele se pot intretine usor.Astfel de geamuri se vad frumos de afara si dau un aer exceptional de placut in interior.

Sprosurile incorporate in sticla termopan pot avea grosimi de 8, 18 sau 26 mm fiind disponibile in diverse culori cum ar fi: alb, stejar auriu, mahon,nuc,wenge,gri-antracit si auriu.

 Fie ca optati pentu sprosuri inserate intre sticle,sau aplicate pe geam,acestea va ofera un aspect traditional, contemporan sau elegant casei dumneavoastra.

Paneluri Ornamentale

CARACTERISTICI:
-foi pvc de grosimea 1.5 mm produse in Germania sau Anglia
-sticla termopan,antiefractie,securizata
-umplutura de polistiren extrudat cu posibilitati de securizare(table de 0.4 mm,Mdf)
-grosimea pachetului poate varia de la 24 mm,pana la 52 mm


BENEFICII:
-design deosebit
-montaj rapid si usor
-realizarea intr-un termen relative scurt
-greutae mica